Dag 13

img_6985

Wat een dag!

We zijn de dag begonnen met een Indisch ontbijt: idly met pikante tomatenchutney en dosa. Daarna gingen we de hele dag op stap met Francis, de collega van Paul (fieldworker). We zouden eerst een man met lepra aan huis bezoeken, maar die was er even niet. De vrouwen van het dorp hebben ons dan geanimeerd met het stampen en zeven van rijst om de vliesjes te verwijderen. We bezochten twee archeologische sites: oude Hindoetempels waar enkel de koning kwam bidden. Bij de tempel van de” Monkey God” kregen we uitleg van de plaatselijke gids.

Maar we werden allen stil van het bezoek aan de leprozerie van de overheid in Pudukottai. Wat een verschil met onze stageplaats hier: we werden verzocht om geen foto’s te nemen en misschien zegt dat genoeg.

Francis besloot om onze dag in schoonheid af te sluiten met een lekkere Indische koffie, zoet gebak en voor de studenten een echte Indische pizza. Het was een impressionante dag met mooie, maar ook moeilijke momenten. We gaan nu genieten van een verkwikkende nachtrust.

Tot morgen,

Vero, Hilde en Lieve

img_7043

 

img_6579

img_6737

img_3386

img_7258

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 2015 - Stage. Bookmark de permalink .

3 reacties op Dag 13

 1. Myriam Goethals zegt:

  Ook ik volg dagelijks en ook voor mij is het zo klaar als een klontje dat jullie een hechte groep zijn die met deze stage heel wat levenservaring zullen opdoen.
  Veel succes en plezier nog.
  Veel groetjes,
  Myriam

 2. Sabine Floréal zegt:

  Volledig eens met mijn collega Veerle…. Een hechte groep, zeer belangrijk om dit te plaatsen….
  Hier kom je sterker uit, meer genietend van ons leven hier, meer dankbaar en meer leren relativeren als het eens wat minder gaat….
  Good luck
  groetjes
  Sabine

 3. Veerle Hanssens zegt:

  Dankjewel om dagelijks mooie verslagen, foto’s door te sturen…altijd een momentje om naar uit te kijken!
  Alle indrukken opsnuiven en een plaatsje geven, niet altijd makkelijk…
  Maar het gaat jullie daar goed, zoveel is wel duidelijk! Echt een mooie, hechte ploeg!
  Veel succes verder!!
  Warme groet!
  Veerle

Reacties zijn gesloten.