day 14

Na onze stagedag werd India in de namiddag verrast door een verfrissende regenbui. Sinds augustus had het hier niet meer geregend , ondanks deze vlaag hebben de mensen nog steeds water te kort.  (en wij ook 🙂 )

Deze avond stond onze ‘Belgische disco show’ op het programma.  Voor deze show hadden we in België al heel wat voorbereiding getroffen om de kinderen een onvergetelijke avond te bezorgen. Deze namiddag hebben we nog flink gerepeteerd om de disco moves onder de knie te krijgen.

’s Avonds versierden we de zaal met ballonnen, slingers en een zelfgemaakt decor. We verwelkomden de kinderen om 20u30 met glitters en een lichtgevend armbandje. Nadat ze plaats genomen hadden kon de show beginnen. Hilde kondigde ons met veel enthousiasme aan en dan kon het eerste duo van start gaan. In duo’s dansten we vier dansjes op discomuziek. Tot slot sloten we af met een groepsdans op ‘Staying a live’. Na de groepsdans hebben we met iedereen samen gedanst op echte klassiekers zoals de macarena, indianendans, het vliegerlied,… Aan plezier was zeker geen gebrek , iedereen ging flink uit de bol, tot de zusters toe.  Na de show hadden de zusters nog een big surprise… Ijsjes voor iedereen!

Na het smullen van de ijsjes was het bedtijd… De kinderen moeten morgen opnieuw naar school. Zij hebben enkel op zondag een vrije dag.

Dromend van onze fijne disco avond gaan wij richting dromenland!

Goodgnight,

Lieza & Anneliesimg_7020 img_7049 img_7062 img_7372 img_7387 img_7412

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 2015 - Stage. Bookmark de permalink .

4 reacties op day 14

 1. Willem zegt:

  Met af en toe jaloerse gedachten, is het leuk om jullie te volgen. Dat dit een verrijking zal zijn, staat buiten kijf. Dat het af en toe amusant is, ook. ‘ t Zal een ervaring zijn die weinigen meemaken.
  Geniet van de komende dagen.
  Vele groeten aan iedereen, speciaal aan de collega’s, maar vooral aan mijn parochiaan :).
  Tot binnenkort!

 2. Vanessa Desmedt zegt:

  Hallo iedereen, jullie zien er weer fantastisch uit !!! De foto’s zijn weer super mooi. Het is eraan te zien dat jullie een leuke dag gehad hebben en natuurlijk voor de kinderen zal het ook zeer leuk geweest zijn. Ik ben er zeker van dat jullie dat super gedaan hebben, dus jullie verdienen een groot 👏👏. Dikke proficiat voor al jullie inzet 👍👍. Geniet nog van jullie laatste week, het is een ervaring die jullie nooit zullen vergeten. Een dikke knuffel aan het hele team en een dikke zoen aan Aurelie 💋💋

 3. Sabine Floréal zegt:

  Subliem xxxx

 4. Herinckx carine zegt:

  Hallo iedereen…wat zien jullie er allen fantastisch uit!👍knuffel aan Aurélie 😘en lieve groeten aan het gans het team!💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼👍

Reacties zijn gesloten.