Dag 17

Vandaag de start van een nieuwe stageweek en jammer genoeg ook de laatste 😦 Om 9u gingen we met z’n allen naar de leprozerie om er nog eens in te vliegen. De wondzorg verloopt al een heel stuk vlotter dan in het begin.  Ook de patiënten verwelkomen ons iedere morgen met open armen. Het is zo fijn om te zien hoe de wonden geëvolueerd zijn tegenover onze eerste dag, dit doet ons allemaal deugd om zo veel evolutie te zien.

Na het middagmaal werkten we onze stageopdracht af, gezellig met z’n allen. Tussendoor genoten we van het zonnetje en brachten we het dorpje nog eens een bezoekje om er de laatste inkopen te doen.

Deze avond was het showtime! De kindjes en de zusters waren enorm benieuwd naar onze sari’s en Indische pakjes die we gisteren gekocht hebben. Ze leerden ons hoe de sari aan te doen. Hopelijk bezorgen ze ons een stappenplan, want het is niet eenvoudig hihi. De kindjes waren dolenthousiast om ons in hun traditionele kledij te zien. We hebben veel gelachen, foto’s getrokken, liedjes gezongen en snoepjes uitgedeeld.

De kindjes kruipen onder de wol, dus wij ook. Morgen weer een nieuwe dag, jammer genoeg de voorlaatste al dat we hier verblijven. Aan afscheid nemen willen we nu nog niet denken…

Tropische groetjes,

Lieza & Saïdaimg_7375 img_7363

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 2015 - Stage. Bookmark de permalink .

2 reacties op Dag 17

 1. Anoniem zegt:

  Hallo allemaal, wat gaat de tijd toch snel. ’t Is net of jullie nog maar pas vertrokken zijn.. Bij het lezen van jullie dagelijkse verslagen krijg ik een warm hart…en keren ook vele herinneringen terug. Geloof me dit zijn weken die jullie nooit zullen vergeten…
  Vele groeten Greta Malbrain

 2. Anoniem zegt:

  Jullie schitteren in jullie sari’s! Ik beken – ik weet al niet meer hoe ik die van mij moet aankrijgen…
  Prachtige foto met de kinderen, de zusters en jullie allemaal!
  Groetjes
  Lut

Reacties zijn gesloten.