Dag 18

Het werk in de leprozerie loopt stilaan ten einde. Vandaag mochten we voor de laatste keer de consultaties van Zuster Conrad bijwonen. Nadien waren we weer helemaal klaar om de patiënten het beste van onszelf te geven. Het was vandaag een drukke dag, want op dinsdag komen alle patiënten langs voor de wondzorg. Vele patiënten vroegen ons naar ons vertrek, ze vinden het allemaal jammer dat het morgen onze laatste werkdag is. Dat maakte ons toch wel even stil. We kregen vandaag ook nog bezoek van Brother Johnson van het psychiatrisch centrum dat we eerder bezochten. Het was een fijn weerzien, hij was heel nieuwsgierig naar onze foto’s.

Na een heerlijke lunch kregen we nog even de kans om te genieten van de laatste zonnestralen en om onze stageopdracht af te werken.

In de namiddag bezochten we één van de grootste tempels van Trichy, namelijk de Rock Temple. We deden maar liefst meer dan 200 trappen, maar het uitzicht was adembenemend en onze dorst werd nadien gelest met een lekker Indisch sapje. Vervolgens bezochten we de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal waar we schitterende beelden te zien kregen, onder andere een afbeelding van god de vader. Het is een imposant gebouw dat pas vorig jaar werd afgewerkt.

Na het avondmaal vond het afscheid van de kinderen plaats, we zongen samen enkele afscheidsliedjes. Het afscheid verliep met een lach en een traan, we gaan ze zeker missen.

Warme groetjes en tot binnenkort,

Saida en Aurélie

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 2015 - Stage. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dag 18

  1. Sabine Floréal zegt:

    het lijkt alsof het voorbij gevlogen is voor jullie,… jullie zien er allemaal zo stralend en rustig uit…. de ervaring rijker, een bont gezelschap van emoties en indrukken maakt jullie rugzak zoveel boeiender… geniet nog en kom behouden terug..
    liefs Sabine

Reacties zijn gesloten.