We zijn terug!

Tijdens de busrit van Fathimanagar naar Mahabalipuram werd het even stil op de bus. Ieder liet de emoties van het afscheid bezinken en droomde wat weg … Daarna deed ons zangtalent niet allen onze buik maar ook de hele bus schudden, het deed deugd om met enkele rasechte Aalsterse songs onze batterijen weer op te laden. We arriveerden bij zuster Rita, de dokter die voor zuster Conrad onze stage begeleidde. Na een kort bezoek aan haar gloednieuwe hospitaal en na een lekkere kokospannenkoek met mangosap, kwamen we aan op de bestemming waar we onze laatste nacht doorbrachten: het klooster van de Servite Brothers. Na het Indisch avondmaal zochten we onze kamers op, waar de plaatselijke fauna op ons wachtten: kikkers, gekko’s en spinnen zorgden voor heel wat animatie vooraleer we in bed raakten.

Ook onze laatste dag werd onvergetelijk, we dompelden ons nog eens onder in het Indische culturele erfgoed. De Pancha Rathas, de boterbal van Krishna, Arjuna’s Penance, de Sea Shore Temple en het beklimmen van de vuurtoren zorgden voor een schitterende afsluiter van onze stage. Met als kers op de taart: de voetjes in de warme Indische Oceaan!

Intussen staan die voetjes alweer op vertrouwde Belgische bodem. We konden bij onze aankomst rekenen op een warm welkom door ouders, vrienden en familie en dat was echt fijn.

Aan al de trouwe volgers van onze blog en allen die een reactie postten: dank jullie wel! Het doet deugd om zoveel supporters te hebben op het thuisfront.

Beste studenten: bedankt voor jullie mooie inzet tijdens de stage en voor het welslagen van deze blog. Jullie hebben er veel tijd en energie in gestopt en mogen fier zijn op het resultaat.

Bedankt aan Vero en Hilde, ik sluit bij deze de blog van de buitenlandse stage 2017 af met een warm gevoel dat wij deze mooie stage samen mochten beleven,

Lieve

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 2015 - Stage. Bookmark de permalink .

6 reacties op We zijn terug!

 1. Greet Van Droogenbroeck zegt:

  Dank je Lieve, Vero en Hilde

  voor jullie inzet om onze studenten te begeleiden bij deze mooie, rijke ervaringen die ze zullen meedragen hun hele verdere leven,

  voor er te zijn voor hun…

  Lieve groetjes, Greet

 2. Leemans Eddy zegt:

  Weer een prachtige actie van jullie……..onze top ambassadeurs………heel dankbaar namens Damiaanactiecomité Aalst.

 3. Veronique zegt:

  Dank je aan al de studenten voor deze mooie tijd samen, ik zal jullie nooit vergeten❤.
  En natuurlijk dikke merci aan Hilde en Lieve voor deze mooie super ervaring samen!
  Dikke knuffel aan jullie allemaal😘
  Aunty Vero

 4. Veerle Hanssens zegt:

  Blij dat jullie veilig terug zijn!!
  Dankjewel voor het dagelijks trouw verslag…en ook nu terug prachtige afsluitende foto’s!
  …en geniet nu maar na…
  Lieve groet!
  Veerle

 5. Anoniem zegt:

  wel thuis!

 6. Anoniem zegt:

  Welkom terug en bedankt voor jullie boeiende en mooie verhalen!

Reacties zijn gesloten.